mai 2014

Første innlegg

Da har jeg startet opp blogg igjen, etter noen år med pause. Denne bloggen vil handle om alt mellom himmel og jord. Kommer til å skrive litt om hverdagen, skolegang, produkt anbefalinger, sminke og div. 

Litt om meg:

Jeg er en 20 år gammel jente som bor i Bergen. Velger å holde denne bloggen anonym av personlige årsaker, men vil fortsatt dele litt av hverdagen min til dere. Jeg har akkurat hatt ett friår fra skolen, men skal begynne igjen etter sommeren. Har flyttet inn sammen med kjæresten min, og vi trives veldig godt sammen med dette. På fritiden min tar jeg bilder, trener og er med mine kjære venner. 

Håper du titter innom bloggen min videre, og følger med på hva jeg legger ut her. Er litt ny på dette med blogging, men håper jeg kommer fort inn i det.

 

🌞 vibes

/Har du en blogg du vil jeg skal titte innom? Legg igjen en kommentar/

/FaithHopeLove/

Publisert: 05.05.2014 - kl.16:15 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Publisert: 05.05.2014 - kl.14:13 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Kategorier

Arkiv

hits