Blogg

# Day 1 - Starten på det hele

Hei, og velkommen til det første offesielle innlegget i min blogg. Dette vil i bunn og grunn være en blogg som omhandler hva som skjer i hverdagen min, mine tanker og meninger og andre ting som intresserer meg. Jeg har hatt flere blogger før, men siden det ble for tidskrevende, valgte jeg å avslutte dem. Men nå føler jeg at jeg har veldig mange sterke tanker og meninger, og har lyst å få de ned på ''papir'', og dele dette med dere.

 Jeg kan først starte med å fortelle litt om meg selv. Jeg er en 22 år gammel jente fra Bergen, og jeg har bodd her hele livet. Markedsføring og salg er noe som alltid har intressert meg, og jeg skal starte på mitt tredje semester på markedshøyskolen nå til høsten. Studietips og erfaringer jeg lærer underveis på studiet vil derfor bli delt på bloggen, samt andre ting som jeg føler kan være til nytte for andre studenter.


På fritiden min har jeg prøvd ut det meste av hobbyer opp igjennom årene. Jeg har blant annet spillt fotball i 7 år, gått på dansing i 5 år og vært stolt hesteeier i 6 år. Alle disse hobbyene har jeg dessverre sluttet med, ettersom jeg ikke har tid eller økonomi til å holde på med det aktivt. Men jeg vil fortsatt dele historier og erfaringer fra dette, og jeg vil komme tilbake til det etter hvert. Så det er bare til å legge igjen en kommentar hvis det er noe spessiellt innenfor dette du lurer på, og så skal jeg prøve å svare på det så godt jeg kan.


I desember 2015 fikk jeg beskjed av legen etter utallige tester og undersøkelser, at jeg lider av IBS, såkallt sensitiv mage. Jeg har derfor fulgt FODMAP dietten helt siden dette, og jeg vil legge ut både oppskrifter til lavFODMAP-mat, mine tanker rundt denne ''sykdommen'' og hva jeg har lært på denne tiden. For meg har det vært en stor lettelse å endelig få ett svar på hvorfor magen lager så mye problemer for meg, og hverdagen har blitt mye lettere for meg.
Veganisme er noe jeg har fått øynene opp for det siste halvåret. Når jeg begynte overgangen til en FODMAP diett, der man er veldig avhengig av å lage all mat fra bunnen av, ble jeg veldig oppmerksom på alt det rare som blir puttet i maten vår. Dette førte til at jeg så både Cowspirazy, earthlings og andre filmer om miljøet og kjøttproduksjonen, og bestemte meg for å prøve å gjøre en overgang mot veganisme. Dette har vært en tøff overgang for meg, ettersom jeg allerede har mange begrensninger fra FODMAP-dietten, og disse utfordringene og erfaringene vil bli delt på bloggen. Jeg tenker at jeg skal lage en egen ??serie?? som fokuserer på veganisme, dyrevelferd og miljøet generellt. Dette er noe som jeg brenner veldig for, og jeg har lyst å hjelpe flere å få opp øynene for dette.

 

Dette var litt om det som vil komme til å bli delt på bloggen min, og hva du kan forvente å lese de kommende ukene. Hvis det er noe mer du lurer på, er det bare till å legge igjen en kommentar under her, og jeg skal prøve å svare fortløpende på dette. Det vil også være en spørreinnlegg om noen få uker.

Har du sett filmene earthlings og cowspirasy?
Har du noen taker om kjøttproduksjonen?
Hva mer vil du lese av på bloggen?

//Ellers ønsker jeg alle en fantastisk dag, og jeg håper du nyter sommerferien//

Publisert: 13.07.2016 - kl.10:16 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Kan noen hjelpe meg?! Kyssesyken ?

Hei. 

Jeg var hos legen forrige uke etter en halsbetennelse som ikke ville gi slipp etter penicillin kur. Han trodde først det var kyssesyken, men den første testen som gir svar etter noen minutter var negativ. Da snakket han noe om en sykdom som var veldig lik kyssesyken (han kalte det broren til kyssesyken). Jeg får ikke svar på blodprøvene mine før om en uke, og er ganske sikker på at det må være den andre sykdommen siden symptomene mine ligner veldig på kyssesyken. Vet du hva sykdom han kan ha snakket om?

 

Symptomene mine er: Veldig sår hals, hovne lymfekjertler, slapphet, orker nesten ingenting, hodepine, milde smerter på høyreside av magen og nedsatt almentilstand.

 

Noen hjelp å få her?

Publisert: 05.07.2014 - kl.22:27 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Første innlegg

Da har jeg startet opp blogg igjen, etter noen år med pause. Denne bloggen vil handle om alt mellom himmel og jord. Kommer til å skrive litt om hverdagen, skolegang, produkt anbefalinger, sminke og div. 

Litt om meg:

Jeg er en 20 år gammel jente som bor i Bergen. Velger å holde denne bloggen anonym av personlige årsaker, men vil fortsatt dele litt av hverdagen min til dere. Jeg har akkurat hatt ett friår fra skolen, men skal begynne igjen etter sommeren. Har flyttet inn sammen med kjæresten min, og vi trives veldig godt sammen med dette. På fritiden min tar jeg bilder, trener og er med mine kjære venner. 

Håper du titter innom bloggen min videre, og følger med på hva jeg legger ut her. Er litt ny på dette med blogging, men håper jeg kommer fort inn i det.

 

🌞 vibes

/Har du en blogg du vil jeg skal titte innom? Legg igjen en kommentar/

/FaithHopeLove/

Publisert: 05.05.2014 - kl.16:15 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Publisert: 05.05.2014 - kl.14:13 // Kategori: Blogg // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

VELKOMMEN

Kategorier

Arkiv

hits